Logg inn på din profil.

Skriv inn din epost adresse:
Skriv inn ditt passord
Glemt passord?

eller
Foreldre/foresatte eller elever over 18 år oppretter en profil her NB: kun en profil pr. familie:

Velkommen til Sharrons Dansestudio!

Her registrerer du din påmelding

 

Vennligst les dette før nettpåmelding.  

Personen som foretar nettpåmeldingen må være over 18 år. Vedkommende blir juridisk ansvarlig for påmeldingen.  

Påmeldingen betales direkte via VIPPS eller ditt Visa eller MasterCard. Dette krever at du har Visa/MasterCard og din bankkodebrikke tilgjengelig.   

E-posten du registrerer må være til en mail du sjekker ofte. Ordrebekreftelse sendes umiddelbart etter påmelding, skulle du ikke motta denne på din mail adresse, sjekk spam boksen eller ta kontakt fortløpende.

 

 

 

Sharrons Dansestudio - Org. 975 689 379

Betingelser hos Sharrons Dansestudio

BETALINGS SIKKERHET

Dintero er våre partnere ved Vipps og kortbehandling. Hos oss kan du utføre en trygg betaling med 3C-Secure teknologi. Siden der du taster inn passordet ditt har som regel logoen til banken din. Denne kommunikasjonen går mellom deg og banken, på og ikke nettbutikken. Vi kan ikke se passordet eller koden du taster inn.

Alle betalinger skjer med Bank-ID

Websiden der du legger inn ditt kort nr. skal starte med https:// 

Ved kortbetaling vil betalingskortet også bli verifisert med CVV2/CVC2

PERSONVERN

Informasjon om vi som vi mottar i forbindelse med din registrering i vår nettbutikk blir ikke brukt til andre formål enn å holde kontakt med deg.
Ingen av informasjonene som e-post adresser, mobil nr. kortinformasjoner el. blir delt eller videresolgt til tredjepart

 

     

 

PÅMELDING

Det er bindende påmelding.
Ved langvarig sykdom (mer enn
4 uker) refunderes deler av semesteravgiften, avregnet fra sykemeldingsdato, mot fremleggelse av sykemelding fra lege. Det gis ikke reduksjon/ refundasjon ved kortere sykdoms løp.

Ved utestående kursavgift må vi i verste fall utelukke eleven fra dansetrening hos oss.

Avlysning av timer

Det kan forekomme avlysning av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. Dette kompenseres ikke med redusert semesteravgift.
Disse timene blir vanligvis tatt igjen ved en senere anledning. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via e-post og/eller SMS til elevens "foresatte".

"Nedlegging" av timer

Sharrons Dansestudio forbeholder seg retten til å "legge" ned timer der det er 10 eller færre betalende påmeldte elever, i løpet av de 4 første ukene av kurset. Semester avgiften for det aktuelle kurset vil da bli refundert til de aktuelle elevene som har betalt.

Verdisaker

Verdisaker oppbevares på eget ansvar. Vil dere låse inn tøy og verdisaker er det mulig å låne skap mot et depositum på kr. 100,- Tar kontakt med Sharron ved semester start for å ordne dette. Ta ellers med verdisaker, klær, sko og ting du ellers er redd for inn i dansesalene. Alle verdisaker oppbevares på eget ansvar.

Bilder/Video

Vi forbeholder oss retten til å bruke bilder og videopptak fra undervisning og forestillinger arrangert av Sharrons Dansestudio. Disse kan for eksempel brukes til egen reklame, annonser og på vår hjemmeside.

Force Majeure

Hvis Sharrons Dansestudio er forhindret i sitt arbeid pga omstendigheter vi ikke råder over, som brann, krig og naturkatastrofer, er Sharrons Dansestudio fritatt for all ansvar

Covid - 19

Vi følge retningslinje for Covid- 19. Alle vil for tilsendt våre regler for smittevern på epost etter påmeding. Blir det slik at vi bli pålagt å stenge pga smitte økning i samfunn vil vi flytte undervisning over til digitalt platform (zoom). 

 

Lukk